Hoofdpagina
Foto's Bekijken
Zoeken
Contact
Advertentie plaatsen
Inloggen
Gratis inschrijven

 

Online lijstenmakerij en inlijst winkel met ophangsystemen schilderijen en andere kunst.

R U B R I E K E N:

Audio, TV en Video
Auto
Boeken
Bouw en Tuin
Caravans en Kamperen
Computers
Contacten
Dieren en toebehoren
Diversen
Elektronica en Witgoed
Fietsen en accessoires
Fotografie
Juwelen en Horloges
Kind en Baby
Kleding en Schoenen
Kunst en Antiek
Motoren en Scooters
Muziek en Films
Muziekinstrumenten
Postzegels en Munten
Sport en Fitness
Telecom en GSM
Vakantie en Vrije tijd
Verzamelen
Watersport en Boten
Woningen te huur
Woningen te koop
Woninginrichting
Zaken en Transacties

L I N K P A R T N E R S

Marktplaats Opbieden
VeilingSplaats
Lijstenmakerij
T shirt shop mooishirt.nl
Gratis films kijken
Zo kan je Geld verdienen
Auto infomatie
Vakantie-portaal
Kleding en textiel.nl
Ga je mee Winkelen?

Uw link hier ?
Link te huur


opbieden.nl / Bouw en Tuin / Vloerdelen en plavuizen
Floorlead Bamboe Natuur Fineline 96mm 10mm Glad

Vorige   Volgende

Omschrijving
www.floorlead.com
" Floorlead Bamboe Natuur Fineline 96mm 10mm Glad is het favoriete product van onze natuurminnende klanten in onze Natuur reeks van bevloering, 96mm breed, 915mm lang and 10mm dik dat 2 lagen multiplex heeft binnenin. Met gebruik van een onbehandeld groef om te installeren, algemeen aanvaard in de wereld van bevloeringconstructie en ook de beste keuze voor fans van doe-het-zelf huisinrichting bewijst zijn naam “horizontaal” het vakmanschap van dit soort van natuurlijke bevloering. Zoals u kunt opmaken uit de benaming ""horizontaal"" , om oppervlakken met karakteristieke bamboeknopen te verkrijgen, worden de bamboestroken horizontaal tegen elkaar gedrukt en gelijmd onder zeer hoge druk. De vrij uniforme lichte kleur en de inherente bamboeknopen op het bevloeringoppervlak bouwen op natuurlijke wijze een stabiel en evenwichtig gevoel van eiken bevloering op die u een rustig gevoel bezorgt, waarin u kunt onderduiken en volledig relaxen.
Er zijn verschillende oppervlakken waaruit u kan kiezen, behalve het standaard geborsteld oppervlak, zijn ook glad, handgeschraapt en fijngeschuurde oppervlakken beschikbaar voor bestelling. Wat betreft het afdekkingtype, kunt u ook uw bestelling wijzigen van de standaard matte lakafwerking naar hoogglans, geolied of blank. Naast alle variëteit die u op maat kunt kiezen, is de vloerrand ook beschikbaar op aanvraag van de klant, micro afschuining, 4-kantige afschuining of geen afschuining, helemaal volgens uw wens.
Met gebruik van een onbehandeld groef om te installeren, algemeen aanvaard in de wereld van bevloeringconstructie en ook de beste keuze voor fans van doe-het-zelf huisinrichting bewijst zijn naam “horizontaal” het vakmanschap van dit soort van natuurlijke bevloering. Zoals u kunt opmaken uit de benaming ""horizontaal"" , om oppervlakken met karakteristieke bamboeknopen te verkrijgen, worden de bamboestroken horizontaal tegen elkaar gedrukt en gelijmd onder zeer hoge druk. De vrij uniforme lichte kleur en de inherente bamboeknopen op het bevloeringoppervlak bouwen op natuurlijke wijze een stabiel en evenwichtig gevoel van eiken bevloering op die u een rustig gevoel bezorgt, waarin u kunt onderduiken en volledig relaxen.
Er zijn verschillende oppervlakken waaruit u kan kiezen, behalve het standaard geborsteld oppervlak, zijn ook glad, handgeschraapt en fijngeschuurde oppervlakken beschikbaar voor bestelling. Wat betreft het afdekkingtype, kunt u ook uw bestelling wijzigen van de standaard matte lakafwerking naar hoogglans, geolied of blank. Naast alle variëteit die u op maat kunt kiezen, is de vloerrand ook beschikbaar op aanvraag van de klant, micro afschuining, 4-kantige afschuining of geen afschuining, helemaal volgens uw wens


Algemene omschrijving
Verkocht door Well Mount
E-mail
Prijs25.48
AantalEUZM7111
Aangeboden/ Gevraagdaangeboden

Advertentie details
Advertentie nr. 6384
Bezocht  1634
Toegevoegd 04.03.2013
 

Hoogste bod: Datum:
-
-
-
Bod: 
Naam:
E-mail:Grote foto

Meer advertentiesAdvertenties van deze verkoperVertel het een vriend(in) Print advertentie

Algemene Voorwaarden - Over ons en Nieuws - Adverteren - Help

Copyright. Gratis Adverteren op Advertentiesite opbieden.nl. Voor het gebruik van opbieden.nl zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, en is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

Gratis adverteren Opbieden.nl Veilingsite Veilingsplaats.nl Marktplaats Tjieper.com Lijstenmakerij