Hoofdpagina
Foto's Bekijken
Zoeken
Contact
Advertentie plaatsen
Inloggen
Gratis inschrijven

 

Online lijstenmakerij en inlijst winkel met ophangsystemen schilderijen en andere kunst.

R U B R I E K E N:

Audio, TV en Video
Auto
Boeken
Bouw en Tuin
Caravans en Kamperen
Computers
Contacten
Dieren en toebehoren
Diversen
Elektronica en Witgoed
Fietsen en accessoires
Fotografie
Juwelen en Horloges
Kind en Baby
Kleding en Schoenen
Kunst en Antiek
Motoren en Scooters
Muziek en Films
Muziekinstrumenten
Postzegels en Munten
Sport en Fitness
Telecom en GSM
Vakantie en Vrije tijd
Verzamelen
Watersport en Boten
Woningen te huur
Woningen te koop
Woninginrichting
Zaken en Transacties

L I N K P A R T N E R S

Marktplaats Opbieden
VeilingSplaats
Lijstenmakerij
T shirt shop mooishirt.nl
Gratis films kijken
Zo kan je Geld verdienen
Auto infomatie
Vakantie-portaal
Kleding en textiel.nl
Ga je mee Winkelen?

Uw link hier ?
Link te huur


opbieden.nl / Audio, TV en Video / Accessoires
MANTRA ENERGY CD+BOEK VAN TICANAF

Vorige   Volgende

Omschrijving
Dit boek Mantra Energy met bijbehorende CD heeft meer dan 650 Mantra’s voor allerlei doeleinden. De inhoud van dit boek is van onschatbare waarde; het is een handreiking voor uw rust, algehele bescherming, financieel geluk, rijkdom, welvaart, comfort, gezondheid, uitstraling, spirituele groei en meer. Het doel van mijn productie ‘Mantra Energy’ is om mensen zowel lichamelijk als geestelijk sterker te maken. Het delen van kennis is van significant belang voor het behoud ervan. Jarenlang heb ik gewerkt aan deze bijzondere, unieke productie ‘Mantra Energy’, welke u de tools aanreiken om middels Mantra’s de Energie te verkrijgen om uzelf op te laden.
Problemen zijn inherent aan het leven. Het lijden is een proces om dichter te komen tot uzelf en de Waarheid. Dit boek biedt troost tijdens de lijdensweg. Dit boek is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Mijn persoonlijke ervaringen, kostbare levenslessen en opinie zijn in dit boek verwerkt. De inzicht die u hiermee krijgt zorgt voor spirituele groei en de macht om alle denkbare problemen op te lossen middels Mantra’s, activering van de Natuurelementen, waaronder het houden van een vuuroffer. Meditatietechnieken, een complete reeks van Mantra’s en handelingen voor tijdens een effectieve Vuuroffer om de Goden, geesten en de Planeten gunstig te stemmen worden uitvoerig beschreven.

Dit leer- en werkboek bevat methodieken om spiritueel te kunnen groeien. Bovendien wordt u hiermee beter in staat gesteld om problemen op te lossen van allerlei aard. Voorbeelden hiervan zijn geestelijke issues zoals eenzaamheid en depressies, relationele problemen met uw partner, familie, kennissen of anderen, emotionele instabiliteit, lichamelijke gebreken, ziektes, financiële problemen en resistentie tegen vijanden.
Al tijdens het leven zijn we verbonden met de Hemel en Hel, namelijk via onze Chakra’s. Ook zijn we verbonden met de Natuur Goden via de hersenen. De activering van de Chakra’s gebeurt middels klanken, net zoals de oorsprong door de Oerknal is bewerkstelligd. Hiervoor zijn verschillende Mantra’s en oefeningen om uzelf dichter tot de Goddelijke Bron te brengen. In dit boek worden de Djantars toegereikt om uzelf te bewapenen tegen zwarte magie, voor geluk, het leren, spirituele groei, algehele succes, en meer. Bovendien worden er maar liefst 20 kruidenbaden prijsgegeven met heilzame werkingen. In dit boek is een eeuwenoude techniek beschreven waardoor u zelfs in uw eigen toekomst kunt kijken! Met deze techniek, de Patra’s, wordt u in staat gesteld om antwoorden te krijgen op uw vragen. De topics die aan de orde komen zijn de verschillende lagen van de Hemel en Hel, karmatische handelingen waarbij men in de Hemel of Hel terecht kan komen, de toepassing van Oeroude spirituele kennis, het Sjamanisme, een beschrijving van de Mantra’s van de Goden, de Top 50 van de toepassing van zwarte magie, maar ook de tools om succesvol te zijn in het (bedrijfs)leven, de basisbeginselen voor een succesvolle onderneming, aandachtspunten ter voorkoming van faillissement en meer...

Dit boek is een compleet raamwerk met begrippen en verklaringen zoals deze nog nooit eerder gepubliceerd is. Het bezit van dit boek en de CD is een ware verrijking. Met de productie van het speciale Boek en CD ‘Mantra Energy’ zal uw kennis vergroot worden. De Mantra’s fungeren net als water bij de bloei van een mooie bloem. U bent deze mooie bloem. Houd van uzelf en van anderen. Gebruik de kennis op een positieve manier. De Mantra’s maken u verheven zoals een zuchtje wind over de Zee.

Copyright © 2011
ISBN 978-90-817165-1-2

www.ticanaf.com
Bekijk snel onze website en bestel nu !
Tel nr : 070- 329 87 17

Powered by Marketing Agency

Algemene omschrijving
Verkocht door Marketing Agency
E-mail
Prijs149,00
Aantal1
Aangeboden/ Gevraagdaangeboden

Advertentie details
Advertentie nr. 4493
Bezocht  2762
Toegevoegd 14.02.2012
 

Hoogste bod: Datum:
-
-
-
Bod: 
Naam:
E-mail:




Meer advertentiesAdvertenties van deze verkoperVertel het een vriend(in) Print advertentie

Algemene Voorwaarden - Over ons en Nieuws - Adverteren - Help

Copyright. Gratis Adverteren op Advertentiesite opbieden.nl. Voor het gebruik van opbieden.nl zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, en is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

Gratis adverteren Opbieden.nl Veilingsite Veilingsplaats.nl Marktplaats Tjieper.com Lijstenmakerij