Hoofdpagina
Foto's Bekijken
Zoeken
Contact
Advertentie plaatsen
Inloggen
Gratis inschrijven

 

Online lijstenmakerij en inlijst winkel met ophangsystemen schilderijen en andere kunst.

R U B R I E K E N:

Audio, TV en Video
Auto
Boeken
Bouw en Tuin
Caravans en Kamperen
Computers
Contacten
Dieren en toebehoren
Diversen
Elektronica en Witgoed
Fietsen en accessoires
Fotografie
Juwelen en Horloges
Kind en Baby
Kleding en Schoenen
Kunst en Antiek
Motoren en Scooters
Muziek en Films
Muziekinstrumenten
Postzegels en Munten
Sport en Fitness
Telecom en GSM
Vakantie en Vrije tijd
Verzamelen
Watersport en Boten
Woningen te huur
Woningen te koop
Woninginrichting
Zaken en Transacties

L I N K P A R T N E R S

Marktplaats Opbieden
VeilingSplaats
Lijstenmakerij
T shirt shop mooishirt.nl
Gratis films kijken
Zo kan je Geld verdienen
Auto infomatie
Vakantie-portaal
Kleding en textiel.nl
Ga je mee Winkelen?

Uw link hier ?
Link te huur


opbieden.nl / Audio, TV en Video / CD-spelers
Pioneer CDJ 1000 MK3 / DJM 800 - CD DJ PACKAGE

   Volgende

Omschrijving
TECHNISCHE SPECIFICATIES: 2 x Pioneer CDJ1000 MK3 CD speler Pioneer djm800 mixer Stanton pro 80 hoofdtelefoon Alle aansluitsnoeren inbegrepen Gewicht: 21.7kg (inclusief verpakking) Garantie: 12 maanden Power: 240V / 220V Slechts

Product review from HTFR De invoering van de premie Pioneer CD dj pakket, met twee van de industrie standaard Pioneer CDJ1000 MK3 en de ontzagwekkende pionier djm800 mixer. Product review from HTFR De invoering van de premie Pioneer CD dj pakket, met twee van de industrie standaard Pioneer CDJ1000 MK3 en de ontzagwekkende Pioneer DJM800 mixer. Dit pakket heeft alles, prachtige functies, waaronder effecten, hot cues, hot loops en geavanceerde displays ongeėvenaarde prestaties, ongelooflijke viel en puur geluid. Dit pakket heeft alles, prachtige functies, waaronder effecten, hot cues, hot loops en geavanceerde displays ongeėvenaarde prestaties, ongelooflijke viel en puur geluid. Met midi capaciteit voor de futuristische dj en volledige digitale connectiviteit, de djm800 mixer heeft een toekomst, terwijl de cdjs aan niets ontbreken, dat je zou verwachten van een professionele cd dek. Met MIDI-capaciteit voor de futuristische DJ en volledige digitale connectiviteit, de DJM800 mixer heeft een toekomst, terwijl de cdjs aan niets ontbreken, dat je zou verwachten van een professionele cd dek. Heel waarschijnlijk is dit de beste cd dj pakket geld kunt kopen. Heel waarschijnlijk is dit de beste cd dj pakket geld kunt kopen. Praat met ons financiėle team vandaag voor de laagste prijzen van de industrie. Deze nieuwe DJM-800 mixer van Pioneer biedt superieure digitale prestaties van hi-end 96kHz/24 bit A / D omzetters, de veelzijdigheid van 61 toewijsbare MIDI-controle-kanalen en automatische detectie van de belangrijkste eerste auto ter wereld Harmonic Tuning-functie. Inclusief een Paar Stanton Pro-koptelefoon, en alle benodigde kabels die nodig zijn om te beginnen spinnen cd's en MP3's direct uit de doos. Praat met ons financiėle team vandaag voor de laagste prijzen van de industrie. Deze nieuwe mixer van Pioneer DJM-800 beschikt over superieure prestaties van high-end digitale 96kHz/24 bit A / D omzetters, de veelzijdigheid van 61 toewijsbare MIDI-controle-kanalen en automatische detectie van de belangrijkste uit de eerste The World's Harmonic Auto Tuning-functie. Inclusief een Paar Stanton Pro-koptelefoon, en alle benodigde kabels die nodig zijn om te beginnen spinnen cd's en MP3's direct uit de doos.GARANTIE Wij geven 1 jaar garantie voor elk product verkocht aan onze klanten, onze producten zijn bedrijf klasse 1 getest en goedgekeurd door wereldwijde standaard organisatie van de draadloze industrie.


We zijn momenteel gevestigd in het United Kingdom en Phillpines, betaling en om ook plaats te vinden van deze twee countries.Payment is via Western Union Money Transfer of MoneyGram of Bankoverschrijving. Nadat Uw betaling is bevestigd, zou het schip aan Uw huis Uw bestelling in 48u en we gebruikt DHL, FedEx en UPS als onze koerier diensten van uw keuze .. Ga terug naar ons met Uw Shiping gegevens als u geļnteresseerd bent en voor meer informatie kan nodig zijn dat van ons. Groeten.

Algemene omschrijving
Verkocht door Dj Alek
E-mail
Prijs800
Aantal10
Aangeboden/ Gevraagdaangeboden

Advertentie details
Advertentie nr. 233
Bezocht  3378
Toegevoegd 22.01.2010
 

Hoogste bod: Datum:
€ 710.0002.12.12 13:31:39
€ 700.0017.10.12 21:25:03
Bod: 
Naam:
E-mail:Klik hier om de slideshow te stoppen

Volgende slideshow:


Meer advertentiesAdvertenties van deze verkoperVertel het een vriend(in) Print advertentie

Algemene Voorwaarden - Over ons en Nieuws - Adverteren - Help

Copyright. Gratis Adverteren op Advertentiesite opbieden.nl. Voor het gebruik van opbieden.nl zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, en is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.

Gratis adverteren Opbieden.nl Veilingsite Veilingsplaats.nl Marktplaats Tjieper.com Lijstenmakerij